2k1

Sâmbătă, 4 martie, 17:00 | Luni-Vineri: 14:00

Îți cunoști jumătatea ca pe tine însuți? Hai să vedem dacă formați perechea perfectă. "2K1" își deschide porțile pentru toți îndrăgostiții

 

Ce aveţi de făcut? Este extrem de simplu. Întrebările se împart la doi, iar răspunsurile pot deveni premii. Unde? La noua emisiune marca Antena 1.

Începând din această primăvară, Mirela Boureanu Vaida va prezenta emisiunea „2k1”, un format nou, de tip quiz-show matrimonial, care le va oferi atât concurenţilor, cupluri cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, cât şi telespectatorilor, prilejul de a-şi testa relaţia de cuplu, de a vedea cât de bine se cunosc, dar şi pretextul pentru a se detaşa de grijile zilnice şi a-şi oferi o doză de distracţie pe cinste.

În fiecare zi, trei cupluri vor intra în competiţie pentru a demonstra că sunt „2k1”, pentru a-şi arăta unul altuia cât de bine se cunosc sau nu. Vor trebui să răspundă la întrebări dintre cele mai diverse, inspirate din poveştile lor, dar şi să treacă prin tot felul de probe contra cronometru.

Cuplul câştigător al fiecărei zile va avea ocazia ca, pe lângă premiile zilnice puse în joc, să meargă mai departe în concurs, putând opta să reintre în competiţie oricând pe parcursul acelui sezon. Norocoşii care îşi vor adjudeca în palmares cinci ediţii câştigate vor primi un premiu suplimentar pe măsură – o vacanţă de o săptămână într-o destinaţie romantică.

La "2k1" iubeşti, cunoşti şi câştigi!

facebook whatsapp twitter pinterest
Premium Story A1

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe