Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Iulian Şerban, bărbatul de 31 de ani, care i-ar fi sucit minţile Nicoletei: "Am făcut dragoste". Nicoleta:" Nu ne-am văzut faţă-n faţă"

 

De vină pentru plecarea fetei ar fi bărbatul cu 15 ani mai în vârstă decât ea. Un bărbat care pur și simplu i-ar fi luat mințile Nicoletei, atunci când fata era într-un moment mai delicat, la scurt timp după naștere. Culmea același om care ar fi și amenințat familia, susține iubitul mamei de 17 ani.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti