Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Marian Vasile, vindecătorul Denisei Răducu, acuzații la adresa persoanelor din jurul artistei: "Nu cred că familia a făcut bine că a internat-o la Sf. Luca"

 

Vindecătorul Denisei, Marian Vasile este pus la zid de familia cântăreței care vrea cu orice preţ, parcă, să îl scoată ţap ispăşitor tocmai pentru vina lor. Bărbatul care s-a luptat chiar în casa Denisei timp de două luni, după spusele lui, doar pe cheluiala sa, ca să o salveze, susține mâhnit că o parte din familia artistei ar lăsa-o să moară cu zile şi ar profita de suferinţa ei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti