Acces Direct

De luni până vineri, de la ora 17:00

Patru zâne cu părul de aur, aruncate în iad după moartea tatălui! Mama: "Mi-a spus că el e stăpân. Cumnata m-a bătut în casa mea"

 

Disperarea i se citeşte în ochi unei mame cu patru copii, care nu mai are linişte, de când soţul ei și-a pus capăt zilelor. Rudele bărbatului vor s-o gonească din casă pe femeia care se zbate să-și crească de una singură fiicele. Casă, care a fost construită de către un om cu suflet mare, după ce copilele au rămas orfane de tată. Presiuni asupra femeii ar face chiar unchiul şi mătuşa celor patru copile, acuză mama îndurerată.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe