Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Simion Pop, cântărețul de muzică populară, s-a vindecat de cancer: "Începusem să uit de divinitate și de legătura cu Dumnezeu"

 

A fost diagnosticat cu cancer, medicii i-au dat şanse minime de supraviețuire, iar, la un moment dat, a dispărut fără urmă. Prietenii interpretului Simon Pop, printre care și Elena Merișoreanu, l-au crezut mort, aşa că i-au aprins lumânări, au cumpărat coroane şi au ţinut cuvântări în onoarea celui pe care-l credeau plecat la ceruri.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti