Acces Direct

De luni până vineri, de la ora 17:00

Simion Pop, cântărețul de muzică populară, s-a vindecat de cancer: "Începusem să uit de divinitate și de legătura cu Dumnezeu"

 

A fost diagnosticat cu cancer, medicii i-au dat şanse minime de supraviețuire, iar, la un moment dat, a dispărut fără urmă. Prietenii interpretului Simon Pop, printre care și Elena Merișoreanu, l-au crezut mort, aşa că i-au aprins lumânări, au cumpărat coroane şi au ţinut cuvântări în onoarea celui pe care-l credeau plecat la ceruri.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe