Antena Căutare

Alex Velea a fost un copil tare neastâmpărat! Mama artistului a povestit cum a scăpat acesta de o pedeapsă cruntă, după ce a dispărut de acasă!

Alex Velea a venit la „Aici eu sunt vedeta” împreună cu mama sa, iar aceasta a povestit o întâmplare cu adevărat senzațională din copilăria fiului său.

Alex Velea a venit la „Aici eu sunt vedeta” împreună cu mama sa, iar aceasta a povestit o întâmplare cu adevărat senzațională din copilăria fiului său.

Cine și-ar fi imaginat că îndrăgitul artist nu a fost un copil tocmai cuminte, ci avea obiceiul de a-i da emoții mamei sale?

Astfel, din cele povestite de mama lui Velea, am aflat că într-o zi, acesta a dispărut de acasă, îngrijorându-și din plin părintele. Când i s-a făcut foame și s-a săturat de căutat șopârle, Alex s-a dus acasă. Doar că mama îi pregătise o corecție pe măsură!

Ceva avea să îl scape pe artist de pedeapsă. Ce anume?

Află urmărind clipul video de mai sus.

Urmărește și alte faze din emisiune: Proba de mimă le scoate peri albi vedetelor! „Tati cred face breakdance, sapă în grădină sau ceva”

Vedetele își pun mâinile în cap când văd ce lucruri trăsnite spun copiii lor! „Tati se enervează cel mai tare când...”... Fiul lui Andrei Duban s-a transformat într-un monstruleț la emisiunea „Aici eu sunt vedeta”! „Vreau să știu ce substanțe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x