Antena Căutare

Connect-R și părinții săi, în platoul emisiunii “Aici eu sunt vedeta”. Ce năzbâtii făcea artistul, în copilărie și cum a fost pedepsit: "Când l-am văzut, avea tot sânul plin de eugenii"

Connect-R a venit alături de părinții la “Aici eu sunt vedeta”, pentru a-i pune în dificultate pe Andreea Antonescu, CRBL și nea Mărin.

Connect-R a venit alături de părinții la “Aici eu sunt vedeta”, pentru a-i pune în dificultate pe Andreea Antonescu, CRBL și nea Mărin.

Doamna Mihalache, mama artistului, și-a amintit cum i-a lăsat într-o zi o bancnotă de 25 de lei micuțului Relu, care pe atunci avea șase ani și jumătate și nu-și spunea Connect-R, ca să cumpere două franzele. Când s-a întors acasă de la serviciu, a văzut cum toți copiii din bloc mâncau Eugenii.

Ce a urmat? Vedete au fost nevoite să ghicească. Și au ghicit: a fost pedepsit să stea în casă, timp de o săptămână. Nea Mărin a nimerit-o!

Andreea Antonescu, cel mai tare banc din perioada Andre: "Știi bancul cu bucuria piticilor, despre cum se sinucid f... Bunicul e mândru nevoie mare! Nepoţii lui Nea Marin au câştigat cea de-a doua ediţie „Aici eu sunt vedetă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x