Antena Căutare

Dan Bittman face mărturisiri uluitoare! Artistul și-a deschis inima și a spus adevărul! „Nu îmi pare rău de nimic din ceea ce s-a întâmplat”

Dan Bittman, celebrul prezentator al emisiunii „Aici eu sunt vedeta”, a acordat un interviu sincer în care a făcut o mărturisire la care nimeni nu se aștepta!

Dan Bittman, celebrul prezentator al emisiunii „Aici eu sunt vedeta”, a acordat un interviu sincer în care a făcut o mărturisire la care nimeni nu se aștepta!

Are o carieră de succes, are faimă, zeci de mii de fani și realizări la care alți artiști nici nu visează!

Artistul a mărturisit cum se descurcă acasă, cu cei trei flăcăi ai săi. Ce au vorbit despre fete, ce sfaturi le dă și cum este Dan Bittman tăticul? Urmărește clipul video prezentat de cei de la Antena Stars pentru a afla mai multe detalii picante din viața artistului.

„Copii sunt averea mea. Aceasta este toată averea mea”, a declarat acesta mândru despre copiii săi. Unul este student, altul este pasionat de fotbal și doar unul pare să îl urmeze pe drumul artistic.

„Am o viață frumoasă. Nu îmi pare rău de nimic din ceea ce s-a întâmplat. Sau din ceea ce a venit”, a mai zis acesta.

Află mai multe detalii despre artist urmărind clipul video de mai sus!

Puștiul lui Andrei Duban, surprins într-o ipostază complet neașteptată chiar după emisiunea „Aici eu sunt vedeta”! Tatăl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x