Antena Căutare

Iftimoaie e campion și la dat în...mintea copiilor! Marele luptător a arătat o filmare ce te va face să râzi cu lacrimi!

Prezent în emisiunea „Aici eu sunt vedeta”, Ionuț Iftimoaie a venit și cu câteva imagini video din arhiva lui personală! Și surpriza e una de proporții!

Prezent în emisiunea „Aici eu sunt vedeta”, Ionuț Iftimoaie a venit și cu câteva imagini video din arhiva lui personală! Și surpriza e una de proporții!

Cine ar fi crezut că marele campion K1 este cel mai tare tătic din lume? Îi place să se joace și nu ratează nicio ocazie ca să dea în mintea celor mici!

Imaginile sunt de senzație și sigur vrei să le urmărești și tu! Este emoționant să vezi cum un campion de temut devine un adevărat urs imens de pluș în fața copiilor săi!

Urmărește și alte momente din emisiune: Secretul rușinos al lui Ionuț Iftimoaie tocmai a ieșit la iveală! Copiii săi au spus totul, chiar în timpul emisiunii! „Eu un lucru vreau să fie clar”

Secretul rușinos al lui Ionuț Iftimoaie tocmai a ieșit la iveală! Copiii săi au spus totul, chiar în timpul emisiunii! „... Vedetele își pun mâinile în cap când văd ce lucruri trăsnite spun copiii lor! „Tati se enervează cel mai tare când...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x