Antena Căutare

Vedetele își pun mâinile în cap când văd ce lucruri trăsnite spun copiii lor! „Tati se enervează cel mai tare când...”

După ce Ionuț Iftimoaie a ajuns să fie protagonistul unor mărturisiri incendiare din partea copiilor săi, acum a venit rândul lui Andrei Duban să se dezbrace de...secrete!

După ce Ionuț Iftimoaie a ajuns să fie protagonistul unor mărturisiri incendiare din partea copiilor săi, acum a venit rândul lui Andrei Duban să se dezbrace de...secrete!

Prima întrebare a fost pentru Iftimoaie: „Care este partea preferată la tati”. Ce au răspunc cei doi copii ai marelui campion cu siguranță i-a surprins pe toți!

Apoi, Dan Bittman l-a pus pe juniorul lui Duban să mărturisească sincer care este momentul în care tatăl său se enervează cel mai tare.

Și răspunsul a fost unul pe măsură! Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce a răspuns băiețelul comediantului.

Sau urmărește și alte faze amuzante din emisiune: Secretul rușinos al lui Ionuț Iftimoaie tocmai a ieșit la iveală! Copiii săi au spus totul, chiar în timpul emisiunii! „Eu un lucru vreau să fie clar”

Iftimoaie e campion și la dat în...mintea copiilor! Marele luptător a arătat o filmare ce te va face să râzi cu lacrimi!... Alex Velea a fost un copil tare neastâmpărat! Mama artistului a povestit cum a scăpat acesta de o pedeapsă cruntă, după ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x