Antena Căutare

Dragostea de părinte nu cunoaște limite! După doi ani de când nu au vorbit, Mădălina îi cere iertare tatălui său pentru greșelile din trecut! „Săru`mâna, tată! Te iubesc!”

De data aceasta, poștașul de la „Am ceva să-ți spun” merge acasă la Vasile Răducu.

De data aceasta, poștașul de la „Am ceva să-ți spun” merge acasă la Vasile Răducu.

Deși la început a crezut că este vorba despre o farsă, bărbatul a acceptat invitația de a veni la emisiune. De capătul celălalt al plicului se află Mădălina, fiica lui Vasile.

Odată ce a văzut-o, reacția tatplui a fost mai mult decât surprinzătoare. Deși inițial a vrut să plece, tatăl a dat în lacrimi și a ales să rămână, ca să audă ce are fiica lui de spus.

„Săru mâna, tată. Vreau să îți spun câteva cuvinte. Vreau să-ți aduci aminte când eram micuță și mergeai cu mine la pescuit și cred că nu m-ai uitat. Vreau să-ți aduci aminte că ai ținut la mine foarte mult. Știu că am greșit foarte mult și îmi cer iertare în fața ta. Și am vrut să îți spun că te iubesc și că mi-aș dori să vorbești iar cu mine. După doi ani în care nu am avut curajul să îți vorbesc...am vrut să vezi că am curajul de a face primul pas ca copil, să îmi cer iertare. Vreau să vadă o țară întreagă că țin la tine și te iubesc...chiar dacă ți-am greșit.”

Mădălina spune că în urmă cu doi ani s-a îndrăgostit de George. A trecut peste cuvântul tatălui și a ales să plece cu el, chiar dacă avea doar 17 ani. Tânăra s-a lăsat atunci de școală, spre dezamăgirea tatălui.

Vasile află că are un nepot de zece luni și că fiica ei vrea să se împace cu tatăl ei. Mădălina ar vrea totuși să afle de ce este tatăl atât de supărat.

„Eu nu am avut copilărie, eu am muncit. N-am învățat și nu a fost bine, deși mi-aș fi dorit. Mi-am crescut copiii așa cum am putut și mi-am dorit să facă niște carte. Eu nu am diplomă, am făcut doar cinci clase”

Mădălina spune că a decis să continue studiile, să dea examenul de bacalaureat și să își găsească un loc de muncă.

Atunci, tatăl îi spune Mădălinei ce și-ar dori de la fiica sa, pentru ca relația lor să fie la fel de caldă ca înainte.

Urmărește clipul video de mai sus pentru a afla ce poveste de viață emoționantă are Mădălina.

Momente emoţionante: Vedetele vin să sprijine oamenii obișnuiți cu destine tulburătoare, la “Am ceva să-ți spun”... Cea mai frumoasă declarație de dragoste te va emoționa până la lacrimi! „Să știi că te voi iubi până la sfârșitul lumii”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Am ceva să-ţi spun nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/am-ceva-sati-spun/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/am-ceva-sa-ti-spun.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x