Antena Căutare

Lacrimi șiroaie după ce Ionela și Florin își întâlnesc mama, plecată la muncă în Italia: "Aș fi în stare să nu mănânc nimic, doar să rămână cu noi”

Străinătatea desparte copii de părinții lor, încercarea de a avea un viitor mai bun aduce un dor infinit, iar lacrimile devin o obișnuință pentru micuții care cresc departe de cei care le-au dat viață.

Străinătatea desparte copii de părinții lor, încercarea de a avea un viitor mai bun aduce un dor infinit, iar lacrimile devin o obișnuință pentru micuții care cresc departe de cei care le-au dat viață.

Florin și Ionela sunt doi copii frumoși și sănătoși, dar care au o tristețe vizibilă în ochi. Dorul de mama lor, Virginia, plecată la muncă în Italia, îi apasă. Și-ar dori să o strângă la piept și să-i spună cât de mult o iubesc...

Virginia are grijă de bătrâni, în Peninsulă, ca să strângă bani pentru o casă în care să poată trăi alături de copiii ei. Și-a dorit să le ofere un viitor mai bun, iar pentru asta a fost nevoită să plece departe de ei. Mama lui Florin și a Ionelei a venit la "Am ceva să-ți spun", la îndemnul lui Claudiu Bleonț, cel de la care echipa emisiunii a aflat de drama copiilor.

S-au întâlnit în platou, iar lacrimile au curs șiroaie pe obrajii lor. Mama și cei doi copii ai ei s-au strâns din nou în brațe. "Aș fi în stare să nu mănânc nimic, doar să rămână mama cu noi”, spune Ionela, cu ochii în lacrimi.

Fuego, alături de doi tineri greu încercați de soartă! Mădălina și George, dependenți de dializă și uniți de o iubire in... L-a abandonat într-o gară, dar a iertat-o! Mama lui Emil nu a dorit să-și revadă fiul și i-a adresat cuvinte grele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Am ceva să-ţi spun nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/am-ceva-sati-spun/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/am-ceva-sa-ti-spun.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x