Antena Căutare

Mama Ceciliei, înverșunată până la capăt: "Nu vreau să o văd! Să stea cu ăla!"

Tot joi seara, Cecilia, o femeie care a divorțat și și-a refăcut viața alături de un alt bărbat vine la “Am ceva să-ți spun”, alături de noul ei partener, ca să o întâlnească pe mama ei, care nu-i vorbește pentru că nu este de acord cu faptul că Cecilia se află acum într-o nouă relație.

La "Am ceva să-ți spun", poveștile de viață ajung la sufletele fiecăruia dintre noi. Astă seară am cunoscut-o pe Cecilia, care a venit la emisiune pentru a-și reîntâlni mama.

Cecilia era o tânără plină de vise atunci când s-a căsătorit. Spera să-și petreacă tot restul vieții alături de cel căruia i-a jurat iubire veșnică, doar că lucrurile au luat o altă turnură. A ajuns să divorțeze, a plâns, a suferit, dar a decis să dea o nouă șansă fericirii.

Cecilia și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, însă bucuria iubirii n-a fost completă întrucât mama sa a refuzat să-i mai vorbească. Cea care i-a dat naștere nu a fost de acord cu noua sa relație și a rupt complet orice legătură cu ea.

Alături de noul său partener de viață, Cecilia și-a dorit să-i spună o vorbă mamei sale. Să-i spună că o iubește și că o vrea din nou în viața sa. Mai ales că, pe lângă cei doi băieți din prima căsătorie, femeia a mai adus pe lume o fetiță.

Mama Ceciliei a acceptat să vină la "Am ceva să-ți spun", însă aceasta a fost retincentă la rugămințile de iertare adresate de fiica sa.

"A făcut cel mai urât lucru. A lăsat băieții și a plecat cu altul", a fost opinia mamei Ceciliei.

L-a abandonat într-o gară, dar a iertat-o! Mama lui Emil nu a dorit să-și revadă fiul și i-a adresat cuvinte grele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Am ceva să-ţi spun nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/am-ceva-sati-spun/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/am-ceva-sa-ti-spun.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x