Antena Căutare

Noi povești impresionante de viață, la „Am ceva să-ți spun”

Oamenii care vor să-și rezolve problemele de suflet vin joi, 29 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, să-și spună poveștile de viață, într-o nouă ediție a emisiunii “Am ceva să-ți spun”, prezentată de Sonia Simionov.

Oamenii care vor să-și rezolve problemele de suflet vin joi, 29 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, să-și spună poveștile de viață, într-o nouă ediție a emisiunii “Am ceva să-ți spun”, prezentată de Sonia Simionov.

O poveste ce dă fiori îl are ca protagonist pe Mihai, un tânăr de 34 de ani, care s-a drogat mulți ani de zile și care a reușit să scape de dependența de heroină cu ajutorul părinților săi. Acesta vine joi seara la Am ceva să-ți spunsă le ceară iertare părinților săi și să le mulțumească pentru tot ce au făcut pentru el.

În demersul său, Mihai va fi sprijinit de una dintre cele mai mari interprete ale muzicii populare românești, Sofia Vicoveanca. Ce anume o va face pe Sofia Vicoveanca să nu-și poată stăpâni lacrimile, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi seara.

În aceeași ediție, în fața publicului își va face apariția Florin (25 de ani), un tânăr care a supraviețuit miraculos unui grav accident de circulație. Când și-a revenit, acesta a constatat că a rămas fără fetița sa, Daniela, care fusese dată într-un plasament de mama ei, fără ca lui Florin să i se fi cerut acordul.

Acum, tânărul vine la Am ceva să-ți spun” să o înduplece pe femeia care o are în grijă pe Daniela (5 ani) să îl lase să își vadă fetița mai des. Dacă va reuși el să o convingă, telespectatorii vor vedea în ediția din 29 octombrie.

Care sunt celelalte două povești de viață ale serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 29 octombrie, de la ora 20.30, numai la “Am ceva să-ți spun”.

Sonia Simionov, probleme cu vocea la “Am ceva să-ți spun”, din cauza unei viroze: "Ultima săptămână a fost grea&quo... Împăcare emoționantă! Laurențiu și fosta soție au făcut pace pentru copilul pe care-l au împreună: ”Vreau să recapăt pri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Am ceva să-ţi spun nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/am-ceva-sati-spun/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/am-ceva-sa-ti-spun.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x