Antena Căutare

Poveste sfâșietoare, joi, la “Am ceva să-ți spun”! Mama unui copil, donator de organe, o cunoaște pe femeia pe care a salvat-o

O poveste plină de emoție va fi spusă joi, 5 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Am ceva să-ți spun”, prezentată de Sonia Simionov.

O poveste plină de emoție va fi spusă joi, 5 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Am ceva să-ți spun”, prezentată de Sonia Simionov.

Este povestea Narcisei, o femeie care a renăscut de ziua ei, datorită gestului făcut de părinții unui copil de trei ani, Dominik, ce s-a stins din viață acum câteva luni, după ce a fost mușcat mortal de câinele familiei. Deși răpuși de durere, părinții lui au găsit atunci puterea să accepte ca organele copilașului să fie prelevate și, astfel, două vieți să fie salvate. Una dintre aceste vieți este a Narcisei (36 de ani).

Joi seara, la “Am ceva să-ți spun”, Narcisa vine să o cunoască pe Alexandra, mama lui Dominik, și femeia datorită căreia ea, azi, trăiește. Și să-i mulțumească pentru viața pe care i-a dăruit-o. Narcisa va fi sprijinită în demersul ei de Lora.

Cum va reacționa Narcisa atunci când o va vedea pentru prima dată pe mama lui Dominik, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 5 noiembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Am ceva să-ți spun”, prezentată de Sonia Simionov.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Am ceva să-ţi spun nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/am-ceva-sati-spun/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/am-ceva-sa-ti-spun.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x