Antena Căutare

Povești impresionante despre recunoștință, dragoste și eroism, la “Am ceva să-ți spun”

Oamenii simpli cu povești complicate vin joi, 15 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii “Am ceva să-ți spun”.

Oamenii simpli cu povești complicate vin joi, 15 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii “Am ceva să-ți spun”. Unul dintre ei este Magda, o fată frumoasă cu un destin tulburător. Imobilizată în scaunul cu rotile, tânăra vine să-și declare recunoștința față de mama ei, Valentina, care i-a fost tot timpul alături și a sprijinit-o când nimeni altcineva nu a făcut-o. În ciuda faptului că se află într-un cărucior, Magda lucrează de ani buni în lumea modei și este un manechin care beneficiază de contracte internaționale. În sprijinul ei, la “Am ceva să-ți spun”, va veni cunoscutul realizator de la Radio Zu, Daniel Buzdugan. Ce cadou va aduce Daniel pentru Magda și mama ei, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi seara.

Un alt invitat de marcă al ediției va fi CRBL. Artistul a acceptat cu bucurie să o sprijine pe Carmen, care vine să spună aici o frumoasă și emoționantă poveste despre dragoste și eroism. Este povestea ei și a soțului ei, Marius, un militar care a participat la șase misiuni internaționale în teatrele de operațiuni din Bosnia, Irak și Afganistan, în ultima dintre ele fiind foarte grav rănit. Cu ce surprize va veni CRBL pentru eroul din Afganistan, telespectatorii vor afla în ediția din 15 octombrie.

Și tot joi seara, o mamă, Alice, vine la “Am ceva să-ți spun” ca să-și vadă fiica, Diana, cu care se află în conflict și despre care susține că și-ar fi distrus viața din cauza unui bărbat cu 30 de ani mai în vârstă. Discuția în contradictoriu cu mama sa o va determina pe Diana să părăseacă platoul emisiunii.

Dacă prezentatoarea Sonia Simionov va reuși să o aducă pe Diana înapoi în platou, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 15 octombrie, de la ora 20.30, numai la “Am ceva să-ți spun”.










CRBL vine la “Am ceva să-ți spun”, pentru un erou din Afganistan... Lecție de viață cruntă! Magda i-a mulțumit mamei pentru că a ajutat-o să... trăiască!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Am ceva să-ţi spun nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/am-ceva-sati-spun/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/am-ceva-sa-ti-spun.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x