Antena Căutare

Sonia Simionov, interviu cu rudele a două dintre victimele din clubul Colectiv: "Am rămas fără stâlpul casei"

Sonia Simionov a fost acasă la familia Dianei Enache și a barmanului Valentin Fieraru, doi dintre tinerii care au murit în tragedia din Colectiv. Prezentatoarea emisiunii "Am ceva să-ţi spun" a stat de vorbă cu părinții și prietenii acestora.

Am fost la familiile Enache și Fieraru. Ambele m-au primit și mi-au vorbit despre tragedie cu lacrimi în ochi! Am plâns cu ei! Am fost la cimitir, la pomană, în casele lor și am discutat mult despre copiii care le-au murit nevinovați... Despre lucrurile prin care au trecut zilele acestea. Despre durerea pe care o simt!”, a povestit Sonia Simionov.

"Valentin era un băiat foarte puternic. Punea suflet în tot ce făcea. Ultima dată a venit acasă în urmă cu o săptămână. Am rămas fără stâlpul casei...", a mărturisit tatăl lui Valentin.

Urmăriţi un interviu emoţionant... Cuvintele sunt de prisos...

Narcisa Preduţ, faţă în faţă cu mama băieţelului care i-a salvat viaţa: "Face parte din mine. E îngerul meu păzitor... Angelica a fugit de acasă de teama soţului: "Mă bătea, vorbea foarte urât. Nici nu vreau să îmi amintesc..."...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Am ceva să-ţi spun nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/am-ceva-sati-spun/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/am-ceva-sa-ti-spun.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x