Cautare: 375 rezultate dupa tagul "constantina"

STIRI TV

Surpriză colosală pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Constantina și Raymond au făcut anunțul mult așteptat!

acum 18 zile

Surpriză de proporții pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri a lansat vestea mult așteptată!

STIRI TV

Surpriză fierbinte pentru fani! Constantina de la „Mireasă pentru fiul meu”! i-a înnebunit cu o apariție senzuală!

acum 36 zile

Surpriză de proporții pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Una dintre fostele concurente s-a transformat total și i-a lăsat pe toți fără cuvinte!

STIRI TV

FOTO: Au făcut, în sfârşit, pasul cel mare!? Constantina şi Raymond, surprinşi într-o ipostază incredibilă! Fanii sunt în delir

acum 91 zile

Au cucerit inimile a mii de români din toate colţurile ţării graţie poveştii lor de iubire, însă în Marea Finală, Raymond şi Constantina au refuzat să se căsătorească, deoarece şi-au dorit să se cunoască mai bine.

STIRI TV

FOTO: Niciodată nu ai văzut-o așa! Constantina de la ”Mireasă pentru fiul meu”, apariție incredibilă pe rețelele de socializare! Imaginea cu care și-a uimit fanii

acum 103 zile

A stat departe de scandaluri și a reușit să câștige admirația susținătorilor, de care se bucură chiar și acum, la aproape doi ani de la încheierea competiției. Constantina este în centrul atenției și reușește să facă furori cu aparițiile sale.

STIRI TV

Îţi mai aminteşti de Raymond şi Constantina de la "Mireasă pentru fiul meu"? Gestul suprem de iubire făcut de fostul concurent pentru partenera sa

acum 116 zile

Au impresionat o ţară întreagă cu povestea lor de iubire şi continuă să facă furori şi în afara competiţiei "Mireasă pentru fiul meu", căci Raymond şi Constantina formează un cuplu solid, iar legătura dintre ei nu o poate distruge nimeni şi nimic.

STIRI TV

Schimbare radicală de look. Constantina din „Mireasă pentru fiul meu” și-a surprins total fanii!

acum 124 zile

Constantina a devenit cunoscut-o prin intermediul show-ului "Mireasă pentru fiul meu", unde l-a cunoscut pe Raymond. Cei doi au avut o relaţie superbă de dragoste, care a durat destul de mult.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Și-au declarat război! Emanuel și Constantina nu se mai suportă

acum 159 zile

Emanuel și Constantina nu se mai suportă. Concurentul nici nu vrea să audă de o eventuală împăcare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Mihaela și Constantina, ceartă fără limite din cauza unei fete

acum 159 zile

După ce i-a văzut pe Mihaela și Constantina în ipostaze incendiare, Emanuel a explodat de la atâta furie.

STIRI TV

Schimbare radicală de look. Coafură nouă și vedere la... buric pentru Constantina de la „Mireasă pentru fiul meu”

acum 166 zile

Constantina, fosta concurentă a ediţiei a III a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", s-a schimbat de când nu mai e în competiţie. Tânăra s-a mai rotunjit, dar are grijă să se îmbrace tot sexy.

VEDETE

Ce nu s-a văzut în marea finală "Mireasă pentru fiul meu"! Fostele concurente, Gina, Constantina, Laura, Mariana și Marianita, au dat cărțile pe față

acum 238 zile

Al patrulea sezon al reality-show-ului "Mireasă pentru fiul meu" a ajuns la capăt, iar marea finală a fost una de excepție atât pentru câștigători, Eli și Cristian, cât și pentru foștii concurenți din sezoanele trecute, căci cu toții s-au reunit într-o ceremonie pe care nu au cum să o uite vreodată.

STIRI TV

FOTO: Constantina de la ”Mireasă pentru fiul meu”, schimbare radicală de look. Cum arată acum fosta concurentă

acum 252 zile

S-a înscris în competiția iubirii cu dorința arzătoare de a-și găsi sufletul pereche și a reușit, căci Constantina trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Raymond, bărbatul care i-a cucerit inima în timpul concursului „Mireasă pentru fiul meu”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU

Constantina şi Raymond, câştigătorii de la "Mireasă pentru fiul meu"

acum 276 zile

Raymond şi Constantina formează unul din cele mai îndrăgite cupluri din istoria emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Cei doi au plecat învingători şi cu marele premiu acasă, în sezonul 3 al emisiunii, iar de atunci şi până acum le merge din ce în ce mai bine.

STIRI TV

FOTO: Constantina de la "Mireasă pentru fiul meu", de NERECUNOSCUT! Cum arată fără niciun pic de machiaj şi fără hainele sexy

acum 299 zile

A făcut furori la "Mireasă pentru fiul meu", unde a impresionat cu povestea de iubire pe care o trăieşte cu Raymond, însă acum, la un an de la ieşirea din competiţie, Constantina este de nerecunoscut. A renunţat la hainele sexy şi la machiaj şi s-a dedicat trup şi suflet afacerii sale.

STIRI TV

FOTO: Raymond și Constantina de la ”Mireasă pentru fiul meu”, la fel de îndrăgostiți și la un an după finalizarea show-ului matrimonial! Cât de mult se iubesc cei doi

acum 312 zile

A trecut aproape un an de la încheierea celui mai îndrăgit show matrimonial, dar Raymond și Constantina se iubesc la fel de mult, iar dovadă sunt imaginile postate de aceștia pe conturile personale de socializare.

STIRI TV

Raymond şi Constantina de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-au deschis o AFACERE! În ce domeniu activează cuplul?

acum 331 zile

Raymond şi Constantina formează unul din cele mai îndrăgite cupluri din istoria emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Cei doi au plecat învingători şi cu marele premiu acasă, în sezonul 3 al emisiunii, iar de atunci şi până acum le merge din ce în ce mai bine.

STIRI TV

Constantina, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", a renunţat la haine! Cât de bine arată în costum de baie

acum 336 zile

Raymond şi Constantina formează unul dintre cele mai apreciate şi sudate cupluri pe care emisiunea fenomen "Mireasă pentru fiul meu" le-a avut vreodată

STIRI TV

FOTO: Constantina de la "Mireasă pentru fiul meu", mai irezistibilă ca niciodată! Imaginea cu care şi-a înnebunit fanii

acum 377 zile

S-a îndrăgostit nebuneşte la "Mireasă pentru fiul meu", iar de atunci Constantina trăieşte o frumoasă poveste de iubire alături de Raymond. Chiar şi aşa, fosta concurentă nu "s-a culcat pe o ureche" şi e din ce în ce mai irezistibilă.

STIRI TV

Anunţul BOMBĂ făcut de Constantina de la "Mireasă pentru fiul meu!": "Dragii mei, am primit VESTEA! Vom deveni părinţi!"

acum 394 zile

S-au cunoscut în competiţia iubirii, au decis să-şi acorde o şansă, iar de atunci Raymond şi Constantina trăiesc o poveste de iubire minunată. Mai mult decât atât, aceştia vor deveni părinţi, anunţul fiind făcut chiar de fosta concurentă pe Facebook.

STIRI TV

FOTO INCREDIBIL! Constantina, apariție ȘOC alături de un bărbat! Uite cu cine se întâlnește fosta concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu” în lipsa lui Raymond

acum 414 zile

Când pisica nu-i acasă, șoarecii joacă pe masă. Așa spune o vorbă populară și pare să se aplice și în cazul Constantinei și a lui Raymond.

STIRI TV

Răsturnare uluitoare de situație! Se destramă cel mai iubit cuplu de la ”Mireasă pentru fiul meu”!? Raymond: ” Constantina are amant. Am dovada!”

acum 422 zile

Raymond și Constantina s-au plăcut din prima clipă, iar acum, la șase luni de la finalizarea celui de-al treilea sezon, continuă să se iubească la fel de mult și, ba mai mult, se alintă.

1
2
3
4
5
»

FILMUL ANULUI! Sângele cioroiului, al albului, al gălbejitului și al lui "Spate asudat" se împreunase, scurgându-se în canal...

Are nițeluș peste 10 minute. Atât! Vorbește despre incidentele rasiale din Los Angeels, 1991 și, deși e scurt, miroase a capodoperă. Elodio, mexicanul, vrea să răzbune moartea fratelui...

Lajumate.ro cel mai proaspat site Antena TV Group

Au trecut mai bine de 3 ani si jumatate de cind Antena TV Group a decis sa creeze departamentul Digital. S-au creionat atunci doua directii: una editoriala si cealalta de dezvoltare. Cu ajutorul...

Aplicatia X Factor Romania, cea mai downloadata in AppStore!

X Factor a debutat pe 17 septembrie si a marcat o premiera in istoria showului!