Antena Căutare

Asia Express, 27 octombrie 2021. Prin ce moment dificil a trecut Mihai Petre la Cursa pentru Ultima Șansă. Ce l-a "marcat"

Cea de-a treia misiune din ediția 25 a sezonului 4 din Asia Express i-a purtat pe concurenți într-un loc extrem de frumos și cu o istorie deosebită, însă un alt detaliu le-a atras atenția echipelor de pe Drumul Împăraților.

mihai-petre-cu-mască Galerie
Cea de-a treia misiune din ediția 25 a sezonului 4 din Asia Express i-a purtat pe concurenți într-un loc extrem de frumos și cu o istorie deosebită, însă un alt detaliu le-a atras atenția echipelor de pe Drumul Împăraților. | Antena 1

Cele trei echipe care au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă au fost provocate să reproducă trei poze din plic pentru a trece la următoarea misiune. Nu a fost atât de ușor pe cât a părut, mai ales pentru că au fost nevoiță să găsească locația din fotografii singuri, fără alte instrucțiuni.

Locurile superbe prin care au ajuns pentru a îndeplini proba au încântat privirea concurenților, însă un alt detaliu l-a "marcat" pe Mihai Petre. Acesta a vorbit despre "frumusețea" clădirii în care au intrat, dar și despre lucrul trist pe care l-a remarcat încă din prima clipă.

Citește și: Asia Express, 27 octombrie 2021. Detaliul pe care foarte puțini îl știu despre Mihai Petre. Eliza Natanticu, reacție nervoasă

"Erau niste locuri foarte frumoase acum mulți ani. Pe mine ce m-a plesnit cel mai tare când am ajuns în locul ăsta e că nimic nu ține o veșnicie și că totul se duce de râpă. Te naști, trăiești și mori. Ăsta era un loc mort. (....) Singurul lucru în viața de acolo erau oamenii", a spus Mihai Petre.

Mai mult decât atât, concurentul s-a lăsat afectat și de condițiile grele în care trăiesc oamenii din clădire.

Mihai Petre a trecut printr-un moment dificil în ediția 25 a sezonului 4 din Asia Express

Concurentul s-a emoționat și mai tare când a observat că în locația derăpănată se aflau familii, care aveau foarte mulți copii. De asemenea, acesta s-a lăsat acaparat de peisajul trist pe care l-a văzut, motiv pentru care nu s-a mai focusat pe misiune.

"Lucrul ăsta te lovește un pic mai puternic, mai ales în ceea ce privește copiii. Simți un soi de nedreptate. (...) Era ceva parcă desprins dintr-un film", a spus Mihai Petre, vizibil afectat.

Citește și: Asia Express, 27 octombrie 2021. Ce relație există între Maria Speranța și Francesco. Concurentul a spus totul

Mihai Petre a trecut printr-un moment foarte dificil când a văzut "realitatea" în care trăiesc oamenii de acolo. Deși nu și-a putut lua gândul de la micuții pe care i-a văzut, concurentul a încercat să îndeplinească misiunea într-un timp util.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 27 octombrie 2021. Detaliul pe care foarte puțini îl știu despre Mihai Petre. Eliza Natanticu, reacție ner... Asia Express, 27 octombrie 2021. Eliza Natanticu, cu lacrimi în ochi pe Drumul Împăraților. Ce lucru a îndurerat-o pe co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x