Antena Căutare

„Asia Express” le face viața un calvar vedetelor. Daniela Crudu şi Vica Blochina, prima ceartă în echipă!

Vedetele care au acceptat provocarea ,,Asia Express”, emisiune ce a debutat pe 12 februarie pe Antena 1, se confruntă deja cu greutățile unui stil de viață cu care nu sunt obișnuiți, iar suma de 1 euro pe zi este doar una dintre provocările acestui show. Nu întârzie să apară nici conflictele în echipele de vedete. Vica și Daniela Crudu au avut o mică dispută.

Vedetele care au acceptat provocarea ,,Asia Express”, emisiune ce a debutat pe 12 februarie pe Antena 1, se confruntă deja cu greutățile unui stil de viață cu care nu sunt obișnuiți, iar suma de 1 euro pe zi este doar una dintre provocările acestui show. Nu întârzie să apară nici conflictele în echipele de vedete. Vica și Daniela Crudu au avut o mică dispută.

Toate vedetele au fost nevoite să facă autostopul din lipsă de bani și nu le-a fost deloc ușor ținând cont că se află într-o țară străină și nimeni nu le cunoaște.

Veți avea parte de multe surprize în cadrul show-ului „Asia Express”, iar acesta este doar începutul!

În această seară, aventura Asia Express continuă! De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea să urmărească maratonul inedit al vedetelor și să afle cine se califică mai departe în aventura unică Asia Express.

Liviu Vârciu, așa cum nu l-ați mai văzut! Vinde pește în Thailanda... Asia Express continuă acum la Antena 1! Concurenții întâmpină cele mai multe probleme de până acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x