Antena Căutare

Aventura "Asia Express" a luat forma unui adevărat labirint! Prima parte a misiunii de la templu le-a dat mari bătăi de cap concurenţilor!

Echipele se află pe ultima sută de metri în aventura din Cambodgia. Toți cei opt concurenți au ajuns într-o zona superbă, o întindere foarte mare, plină de temple ce arată precum un labirint.

Echipele se află pe ultima sută de metri în aventura din Cambodgia. Toți cei opt concurenți "Asia Express" au ajuns într-o zona superbă, o întindere foarte mare, plină de temple ce arată precum un labirint.

Indicii de găsit, răbdare, atenție și nervi întinși la maximum, totul pentru o miză uriașă: pașaportul de trecere către Thailanda, căci doar trei dintre echipe vor merge mai departe în următoarea țară din Drumul Dragonului.

Jocul a început diferit, căci cutia neagră care stabilește soarta concurenților a dezvăluit, de data aceasta încă de la început, un Dragon Roșu, ceea ce înseamnă că doar trei echipe vor obține ,,pașaportul” de trecere către Thailanda.

Ana și Raluka au dansat de fericire! Ultimul joc din Cambodgia le-a adus prima amuletă: "E minunat să câștigi!"... Lora și Ionuț Ghenu au părăsit competiția! În Thailanda, ultima destinație din Drumul Dragonului, ajung TREI ECHIPE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x