Antena Căutare

Cin' să se pună cu ea?? ”Sunt foarte periculoasă!” Lora și iubitul ei se ”tratează” la un șaman de... lașitate!

În ultima probă din Vietnam, în care concurenții au fost puși în situația de a obține permisul de trecere spre Laos, următoarea destinație "Asia Express", cei 12 s-au lovit de o probă în care frații Moroșanu au avut un cuvânt de spus, iar alegerea lor a determinat timpul de așteptare al fiecăruia. 

În ultima probă din Vietnam, în care concurenții au fost puși în situația de a obține permisul de trecere spre Laos, următoarea destinație "Asia Express", cei 12 s-au lovit de o probă în care frații Moroșanu au avut un cuvânt de spus, iar alegerea lor a determinat timpul de așteptare al fiecăruia.

Prostia, invidia, lașitatea, aroganța și falsitatea au fost caracteristicile repartizate echipelor din cursă, iar pentru a se ,,vindeca”, fiecare concurent a băut un ceai, un fel de poțiune magică, pregătită special de către un șaman vietnamez.

”Sunt foarte periculoasă!”, susține Lora. Cântăreața și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au primit însușirea de "lașitate" și, împlicit, s-au ”tratat" la un șaman de... lașitate!

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Călătoria lor prin Vietnam s-a încheiat, însă urmează Laos, Cambodgia şi Thailanda. Același principiu, cu doar un euro pe zi! Asia Express, cel mai dur show de televiziune poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi de la ora 20, pe Antena 1.

”Am ajuns să mă milogesc!” Dorian Popa cade în genunchi în plină stradă... Ana Baniciu de la „Asia Express” a dat lovitura cu o piesă pe care o vei cânta iar și iar! „Dar baby, CSF...N-AI CSF”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x