Antena Căutare

După lacrimi de emoție, a venit bucuria! Dragonul verde din cutia neagră i-a salvat pe Lora și Ionuț Ghenu de la eliminare

Penultima etapă din Cambodgia  e-a oferit până acum o experiență de neuitat, iar deznodăimântul a adus lacrimi de emoție, dar și fericire supremă când cutia neagră a fost deschisă. 

Penultima etapă din Cambodgia le-a oferit până acum o experiență de neuitat, iar deznodăimântul a adus lacrimi de emoție, dar și fericire supremă când cutia neagră a fost deschisă.

Propuși pentru eliminare, Lora și Ionuț Ghenu au fost salvați de dragonul verde, spre bucuria Ginei Pistol, dar și a cerlalte echipe.

Așadar, ultima aventură din Cambodgia se dă în formulă de patru, urmând ca apoi să vedem cine va merge în ultima țară din Drumul Dragonului, Thailanda.

Cel mai dur reality show continuă să fie o luptă contracronometru, care până în acest moment le-a testat vedetelor rezistența fizică, psihică și abilitățile de supraviețuire. Patru echipe se află la doar câțiva pași de ultima țară din maratonul de 5000 de kilometri- Thailanda, competiția va deveni din ce în ce mai intensă.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vică Blochina şi Daniela Crudu și Raluka şi Ana Baniciu sunt cei opt aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro de la ASIA EXPRESS.

20 de kilograme de gheață și-un soare arzător! Misiunea și-a ales câștigătorii! Raluka şi Ana au reuşit să aducă cea mai... Dans cambodgian, mâncare românească, un bloc de gheaţă de 20 de kilograme şi o nouă echipă salvată! Ce ai ratat aseară d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x