Antena Căutare

Frații Moroșanu au ajuns în barul satului: ”Erau prezenți bețivii de serviciu. Am băut ceva cu ei și ne-au servit cu lăcuste prăjite, în loc de alune!”

Laosul e plin de experiențe memorabile pentru cei 12 concurenți rămași în cursa "Asia Express".

Laosul e plin de experiențe memorabile pentru cei 12 concurenți rămași în cursa "Asia Express".

Și e abia începutul! Echipa Moroșanu a ajuns în barul satului. Și ce să vezi? Ce-au pus oamenii ăia pe masă i-a cam pus pe fugă pe cei doi puternici.

”Erau prezenți bețivii de serviciu. Am băut ceva cu ei și ne-au servit cu lăcuste prăjite, în loc de alune!”, a spus, râzând, Cătălin Moroșanu.

Și, Cătăline, ai mâncat sau nu?

Cele șase echipe rămase în competiție își caută resurse de energie pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu, în valoare de 30.000 de Euro, dar pentru o parte dintre aceștia jocul devine din ce în ce mai greu. Cine va rezista presiunii până la final?

”Iar plânge!” Lora, la un pas să clacheze! Ea și Ionuț Ghenu au nervii întinși la maximum! ”Nu mă mai trage, că mă dor m... Istoria se repetă! Dorian Popa și mama sa au fost salvați încă o dată de la eliminare: dragonul din cutia neagră a fost ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x