Antena Căutare

Liviu Vârciu, schimbat după experiența din „Asia Express”: "Am dormit pe jos, am văzut cea mai mare sărăcie"

Într-un interviu acordat Antena Stars, Liviu Vârciu a vorbit pentru prima dată despre plecarea fiicei de acasă, dar şi despre experienţa cruntă trăită în competiţia "Asia Express".

Într-un interviu acordat Antena Stars, Liviu Vârciu a vorbit pentru prima dată despre plecarea fiicei de acasă, dar şi despre experienţa cruntă trăită în competiţia "Asia Express".

"A fost cea mai grea emisiune la care eu am participat vreodată. Am dormit pe jos, am văzut cea mai mare sărăcie posibilă și imposibilă. Eu n-am trăit ceva mai dur și mai rău decât în acest format, Asia Express. În România, toți spun că noi suntem în urmă cu 100 de ani față de America sau de țările occidentale. Dragi români, noi suntem cu peste o mie de ani față de Asia", a explicat Liviu Vârciu, cel care face echipă cu Andrei Ștefănescu.

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și Daniela Crudu, frații Moroșanu, Dorian Popa și mama sa, Marian Dragulescu și soția lui, Corina, Raluk și Ana Baniciu sunt cele 14 vedete care au acceptat această provocare. Cu un euro pe zi, echipele se vor duela într-un teritoriu total necunoscut, căci Asia Express este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea.

Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. 14 vedete au avut de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur euro pe zi.

Nu rata cel de-al doilea episod din aventura Asia Express, în această seară, de la 20:00, la Antena 1!

Lora, în lacrimi la "Asia Express"! Cea mai cruntă experiență trăită până acum: "Nu ne lăsau să comunicăm... O-Zone se ascultă şi în Vietnam! Fraţii Moroşanu cântă "Dragostea din tei" alături de un taximetrist!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x