Antena Căutare

Luminița și Dorian Popa, Lora și Ionuț Ghenu, cele două cupluri care se vor duela în lupta pentru câștigarea amuletei. Vor câștiga cei care gătesc cel mai bine carnea de șarpe

Misiune imposibilă pentru câștigarea amuletei de 1000 de euro: gătirea carnei de șarpe. Cele două echipe care au ajuns primele la punctul anterior de control au făcut file de șarpe.

Misiune imposibilă la Asia Express pentru câștigarea amuletei de 1000 de euro: gătirea carnei de șarpe. Cele două echipe care au ajuns primele la punctul anterior de control au făcut file de șarpe.

Luminița și Dorian Popa, Lora și Ionuț Ghenu se vor lupta să câștige amuleta de o mie de euro. Cele două cupluri au ajuns primele la Gina cu ingredientele de pe listă, însă provocarea nu se oprește aici. Urmează gătirea carnei de șarpe.

Concurenții au trebuit să taie pielea șarpelui și apoi să îl gătească în 35 de minute.

Dorian a dat dovadă de dibăcie și de curaj. Va câștiga el proba? Rămâne de văzut.

Cu toate cele șapte echipe rămase în cursă, cea de-a doua ediție a celui mai dur reality show va aduce în seara aceasta la suprafață și partea mai puțin ușoară a competiției. Fiecare dintre vedete se va confrunta cu refuzurile localnicilor, cu barierele de limbaj și cu neputința de a se descurca pe cont propriu într-o țară străină.

De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea să urmărească maratonul inedit al vedetelor și să afle cine se califică mai departe în aventura unică Asia Express.

Probleme în competiția „Asia Express”. Daniela Crudu are un mic accident din cauza greutății cobiliței... Concurs culinar la Asia Express! Luminița și Dorian Popa, Lora și Ionuț Ghenu trebuie să gătească șarpe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x