Antena Căutare

Nevoiți să doarmă pe scânduri, Lora și Ionuț fac haz de necaz: ”Când ajung acasă să arunc saltelele. Scoate ușa, dorm pe ea, dar sper să nu ne învelim cu tavanul!”

În cea de-a patra ediție a celui mai dur show de televiziune, "Asia Express", concurenții s-au întrecut aprig pentru a obține permisul de trecere către Laos, următoarea țară din Drumul Dragonului. 

În cea de-a patra ediție a celui mai dur show de televiziune, "Asia Express", concurenții s-au întrecut aprig pentru a obține permisul de trecere către Laos, următoarea țară din Drumul Dragonului.

Ultimele experiențe din Vietnam, însă, nu vor fi uitate prea ușor. Nevoiți să doarmă pe scânduri, într-un loc pe care l-au găsit cu greu ca să-și petreacă noaptea, Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, alături de care face echipă, fac haz de necaz.

”Să nu mă obișnuiesc așa... și când ajung acasă să arunc saltelele. Scoate ușa, eu dorm pe ea! Sper să nu ne învelim cu tavanul!”, se amuză Ionuț Ghenu.

Tensiunea a fost maximă pentru echipa celor doi, asta pentru că au fost la un pas de eliminare. Ajunși printre ultimii la finalul probei, Ionuț și Lora au fost salvați de alegerea lui Liviu Vârciu și Andrei, care au nominalizat cealaltă echipă, pe Dorian Popa și Luminița. Norocul le-a surâs și lor, întrucât dragonul din cutia neagră a fost... verde.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Călătoria lor prin Vietnam s-a încheiat, însă urmează Laos, Cambodgia şi Thailanda. Același principiu, cu doar un euro pe zi! Asia Express, cel mai dur show de televiziune poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi de la ora 20, pe Antena 1.

Dorian Popa, la un pas de bătaie cu un vietnamez: ”Ce față are... Îmi vine să-l arunc din curte!”... Lora și iubitul ei își caută cazare, însă dau de o mizerie de nedescris: ”Aici e cimitir! Aștia s-au luat la bătaie. Bab...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x