Antena Căutare

Probleme digestive pentru concurenții de la Asia Express! Vedetele trebuie să mănânce ouă de rață. Liviu Vârciu: "Dă-mi niște sare"

Competiția la Asia Express este din ce în ce mai aprigă. De data aceasta, concurenții trebuie să mănânce ouă de rață cu embrionul în ele. Se numește balut și este mai exact un ou care a stat la clocit două sau trei săptămâni.

Competiția la Asia Express este din ce în ce mai aprigă. De data aceasta, concurenții trebuie să mănânce ouă de rață cu embrionul în ele. Se numește balut și este mai exact un ou care a stat la clocit două sau trei săptămâni.

Fiecare concurent a trebuit să mănânce balut, adică un ou fertilizat, de gâscă sau de găină, cu un embrion aproape dezvoltat în interior, fiert și consumat în coajă, preparat care este considerat o delicatesă în Asia.

Asia Express a fost călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care i-au acceptat provocarea. Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul a oferit aventură pură. 14 vedete au parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Cu ce se deplasează, ce mănâncă, unde reușesc să doarmă sunt lucruri care depind numai și numai de ei, de abilitățile și norocul lor. Cum s-au descurcat și prin câte au trecut, telespectatorii vor vedea astãzi, de la ora 20.00, la Antena 1. Show-ul urmează să fie difuzat în fiecare luni și marți de la ora 20.00.

Concurenții Asia Express trebuie să mânânce fructul primit de la Gina! Vica: „Un fel de pepene galben cu miros de picioa... Cel mai trist moment din competiția Asia Express. Prima echipă a fost eliminată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x