Antena Căutare

S-au încins spiritele la "Asia Express"! Daniela Crudu se revoltă: ”Eu am înțeles cum mă consideră lumea în acest concurs. Mi se pare o nesimțire!”

În cea de-a patra ediție "Asia Express", echipele au plecat în ultima aventură din Vietnam cu un scop precis: acela de a-și face rost de permisul de trecere către Laos, următoarea destinație de pe lista celor patru țari.

În cea de-a patra ediție "Asia Express", echipele au plecat în ultima aventură din Vietnam cu un scop precis: acela de a-și face rost de permisul de trecere către Laos, următoarea destinație de pe lista celor patru țari.

În Sapa Marketm s-au lovit de o probă în care frații Moroșanu au avut un cuvânt de spus, iar alegerea lor a determinat timpul de așteptare al fiecăruia. Prostia, invidia, lașitatea, aroganța și falsitatea au fost caracteristicile repartizate echipelor din cursă, iar pentru a se ,,vindeca”, fiecare concurent a băut un ceai, un fel de poțiune magică, pregătită special de către un șaman vietnamez.

Iar pentru că Daniela Crudu și Vica Blochina au primit catacteristica "prostie", spiritele s-au inflamat repede. Enervată de alegerea echipei Moroșanu, Cruduța a reacționa vehement: ”Eu am înțeles că în acest concurs lumea mă consideră proastă. Nu? Mi se pare o nesimțire!”

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Călătoria lor prin Vietnam s-a încheiat, însă urmează Laos, Cambodgia şi Thailanda. Același principiu, cu doar un euro pe zi! Asia Express, cel mai dur show de televiziune poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi de la ora 20, pe Antena 1.

Aventuri de povestit nepoților la "Asia Express”! Zici că am venit la furat!” Suspecte, Vica Blochina şi Daniela Cr... ”Am ajuns să mă milogesc!” Dorian Popa cade în genunchi în plină stradă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x