Antena Căutare

VIDEO| Ultimele pregătiri înainte de începerea filmărilor pentru Asia Express. Echipa din România s-a întâlnit cu cea din Vietnam

Filmările pentru Asia Express, cel mai tare show de aventură pe care Antena 1 îl pregătește pentru primăvara anului 2018 sunt pe punctul de a începe. Vedetele și echipa de producție au ajuns deja la Hanoi, în Vietnam, țara din care se va da startul cursei.

Filmările pentru Asia Express, cel mai tare show de aventură pe care Antena 1 îl pregătește pentru primăvara anului 2018, sunt pe punctul de a începe. Vedetele și echipa de producție au ajuns deja la Hanoi, în Vietnam, țara din care se va da startul cursei.

Filmată în patru țări – Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, „Asia Express” este o producție ce implică munca a sute de oameni. Pe lângă echipa din România care coordonează întreg proiectul, există o echipă a companiei care deține formatul, dar și mulți localnici, de la șoferi la asistenți de producție.

Toate echipele s-au reunit, au făcut cunoștință și au aflat cine cu cine va lucra în toată această perioadă. Diferențele culturale se observă încă de pe acum, fiind foarte greu pentru toate taberele să își rețină numele. Așadar, la Asia Express lucrează Mihaela, Long, Safi, Nae, Yet, Hum sau Chan J.

Ce se află în spatele unei producții de acest gen? Câți oameni sunt implicați și cum se desfășoară lucrurile? Care sunt locurile aflate pe harta acestei aventuri, ce au special sau de ce reprezintă un pericol? Cum se descurcă vedetele? La toate aceste întrebări, telespectatorii pot avea acces zilnic, urmărind Jurnalul de Călătorie Asia Express, pe site-ul Antenei 1, www.a1.ro.

Iată câteva imagini grăitoare din Vietnam:

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitățile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.

Formatul “Asia Express" a fost prima oară difuzat în anul 2004. De atunci și până în prezent au fost realizate 40 de sezoane difuzate în peste 15 țări și au fost puse la dispoziția participanților 10 rute diferite.

Dorian Popa, la un pas de pericol, în Vietman, la filmările pentru Asia Express: ”Nici nu scoteam telefonul, John, că mă... Jurnal de călătorie extrem: Dorian Popa a mers să filmeze în Asia, dar a avut probleme cu autoritățile din Vietnam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x