Antena Căutare

Vica Blochina a cedat nervos în Asia! Daniela Crudu o susține în orice moment

Atât de optimiste la începutul competiției, Vica Blochina și Daniela Crudu au întâmpinat ceva probleme. Le este dor de viața de acasă, de familie și de confort. Bine că se au una pe cealaltă și se susțin reciproc. 

Atât de optimiste la începutul competiției, Vica Blochina și Daniela Crudu au întâmpinat ceva probleme în Asia. Le este dor de viața de acasă, de familie și de confort. Partea bună este că se au una pe cealaltă și se susțin reciproc.

Danielei Crudu îi este foarte dor de cățelul ei, pe care l-a primit cadou înainte de a pleca în Asia.

Mie îmi lipsește copilul meu. Cred că de asta am cedat nervos”, a mărturisit Vica, făcând referire la un moment în care a răbufnit. Veți afla despre ce este vorba în curând.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antenă 1 în primăvara anului 2018.

Departe de casă, concurenţii emisiunii Asia Express sunt cu gândul la Crăciun alături de familie... Lora și Ionuț, mai uniți ca niciodată. Cum îi ajută experiența din Asia să înțeleagă că fericirea stă în lucrurile mărun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x