Baieti de oras

MIERCURI, ora 21.00

I-a păcălit pe toți. Malone și-a băgat mâna-n chiloți și a scos... un inel: „Fă, tu ești visul la femeile mele”

 

Cine a crezut un singur moment că Malone a fost amnezic, a avut parte de o surpriză enormă. Prietenul lui Roby a fost conștient în permanență, dar a avurt să-și provoace amicii la o călătorie în locurile sale natale. 

Planul lui Cameliu a fost de-a dreptul ingenios, pentru că a vrut s-o ceară de nevastă pe Ginuța în fața tuturor persoanelor pe care el le iubește sincer.

În cel mai romantic mod cu putință, tânărul și-a cerut iubita de soție și i-a făcut o declarație colosală: „Fă, tu ești visul la femeile mele. Vrei să fii soția mea?”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti