Antena Căutare

Chefi fără limite, 14 martie 2022. Cine a câștigat probele și ce avantaje au obținut echipele în prima zi din Serres

După ce au trecut prin trei probe de foc în prima zi petrecută în Serres, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat avantajele puse în joc.

colaj foto cu florin dumitrescu, irina fodor si concurentii de la chefi fara limite Galerie
Irina Fodor a anunțat cine a câștigat avantajele puse la bătaie în prima zi petrecută în Serres, la Chefi fără limite | Antena 1

Prima zi petrecută de chefi și de concurenți în Serres (Grecia) a adus trei probe dificile, cu avantaje pe măsură, ce pot schimba radical deznodământul probei de gătit.

La finalul celor trei provocări, Irina Fodor a dezvăluit cine a câștigat probele și, implicit, cele trei avantaje puse la bătaie în acest stage de la Chefi fără limite.

Cine a câștigat cele trei probe de avantaj din Serres și ce a anunțat Irina Fodor, la Chefi fără limite

Când și proba de lapte a ajuns la final, concurenții au plecat spre punctul de întâlnire unde îi aștepta Irina Fodor, pentru a afla cine a câștigat avantajele puse în joc în prima zi petecută în Serres.

„Am nevoie să stau un pic, să mă opresc, fiindcă am alergat foarte mult”, a zis Florin Dumitrescu obosit, în timp ce se așeza pe pământ.

Citește și: Chefi fără limite, 14 martie 2022. Irina Fodor a anunțat ce trebuie să facă Daniela, după ce a fost salvată de Joker

Cu emoții uriașe, fiecare dintre cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au așteptat cu sufletul la gură verdictul.

Surpriza a fost mare atunci când Irina Fodor a anunțat că echipa albastră a câștigat proba cârnatului, lucru ce aduce și un avantaj pe măsură: posibilitatea de-a alege niște ingrediente obligatorii pentru fiecare dintre celelalte echipe.

Proba de orez, în schimb, a fost câștigată de echipa mov. Becky și Carmen s-au mișcat rapid și eficient, motiv pentru care Cătălin Scărlătescu a primit astfel un avantaj pe măsură: doar echipa mov are voie să guste din preparatul gătit la probă.

„Dar mai avem un avantaj de oferit!”, a anunțat Irina Fodor.

Acesta a fost momentul în care s-a aflat cine a reușit să obțină cele mai multe produse la schimb pentru sticle cu lapte de bivoliță. Cătălin Scărlătescu și Tanya au reușit să facă rost doar de două produse, Sorin Bontea și Francisc au venit cu un sac plin de tot felul de bunătăți. Cei doi au reușit să adune 14 produse, însă marele câștigător a fost Florin Dumitrescu. Ajutat de Vlad (Sushi), acesta a strâns în pungă de delicatese.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Și acum, surpriză! Bivol mi-ați cerut, bivol am adus!”, a zis Florin Dumitrescu, în timp ce scotea mândru capul de bivol din pungă.

Citește și: Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, anunțul pe care toți îl așteptau: „Se filmează Chefi la cuțite”

„L-am făcut faimos. Este trofeul nostru. Am câștigat două misiuni din trei, sperăm să ne țină norocul și la gătit”, a mai zis liderul echipei albastre, încântat de faptul că, la această probă câștigată, avantajul aduce un ajutor importanat la gătit din partea chefului local.

Ce a urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 10 a show-ului Chefi fără limite de la Antena 1.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 14 martie 2022. De ce s-a temut Florin Dumitrescu să intre în casele din Serres. Ce probă surpriză a ... Chefi fără limite, 14 martie 2022. Amuleta supremă a fost pusă la bătaie de Irina Fodor. Ce avantaj aduce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x