Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Cea mai delicioasă rețetă DE POST! Ingredientul secret cu care prepari cei mai delicioși cartofi

 

Pentru că suntem în plin post al Crăciunului, iată o rețetă veche de ''Cartofi de post'', publicată în ''Carte de bucătărie - 1501 feluri de măncări'', în anul 1935, cu o prefață de Constantin Bacalbașa.

Cartofi de post 

INGREDIENTE:

- cartofi

- ceapă

- ulei

- sos de roșii

- sare, piper

- pătrunjel

 - cașcaval de post

MOD de preparare:

Se curăță cartofii, îi tai bucățele și-i prăjești în ulei. Mai apoi, prăjești ceapă în untdelemn, o pui peste cartofi, pui puțină apă, sare, pătrunjel, sos de pătlăgele roșii, piper și lași să fiarbă. Când a scăzut sosul, se adaugă, de preferat, cașcaval de post, care va oferi gustării tale un gust delicios.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti