Antena Căutare

Chifteluțe de miel cu sos de mentă

Ingrediente

  • 750 g carne de miel
  • 2 cepe
  • 1 căpățână usturoi
  • chimen
  • fulgi de chili
  • pătrunjel verde
  • mentă proaspătă
  • sare
  • piper
  • 500 g iaurt
  • 500 ml ulei
  • rozmarin
  • 1-2 lămâi

Mod de preparare

Ceapa și usturoiul se curăță, se toacă și se călesc în ulei încins, apoi se adaugă fulgi de chili, semințe de chimen, apoi se amestecă cu carnea de miel.

Se adaugă verdețurile tocate, sare și piper, puțin ulei de măsline și se formează chiftelele care se dau la rece pentru 10 minute.

Într-un mojar se pisează menta, se adaugă sare, piper,zeamă de lămâie și iaurt.

Chiftelele se prăjesc în ulei și se servesc cu sosul de mentă și iaurt.

Ciorbă pentru mahmureală... File de biban cu piure de păstârnac aromatizat cu usturoi și mango...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x