Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Compot aromat de rubarbă, băutura energizantă de care vei deveni dependent în această vară!

 

 a1. ro îți prezintă astăzi rețeta celui mai delicios compot de rubarbă: un gust de care nu te vei mai putea despărți!

Ingrediente (4 porții)

  • 2 căni vin roșu 
  • 2 căni zahăr
  • câte 1 linguriță coajă rasă de portocală și de lămâie
  • 1 praf de cuțit de sare
  • 6 tulpini tinere de rubarbă

Pont!

Borcanele le poți păstra în cămara rece pentru cel mult 6 luni.

Preparare

 

  • Pui într-o cratiță mare vinul, zahărul, coaja de portocală și de lămâie și le fierbi la foc mic, până se dizolvă zahărul.
  • Între timp, cureți rubarba, o speli și o tai în rondele de 1 ½ - 2 cm grosime, pe care le adaugi în același moment în vinul aromat, împreună cu sarea și apă cât să acopere rubarba. Lași să fiarbă pentru aproximativ 8 minute, după care stingi focul.
  • Cu ajutorul unei linguri spumante, scoți rubarba și o repartizezi în borcane de 350-400 ml. Torni lichid în borcane astfel încât să rămână un spațiu liber de 1 ½ - 2 cm până la marginea borcanului.
  • Înfiletezi capacele borcanelor și le lași să se răcească sub pături. A doua zi, sterilizezi borcanele 15 minute. Le scoți din apă când s-au răcit complet.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe