Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Creveți cu șuncă și cremă de fasole

 

O  combinație gustoasă între creveții black tigher, rulați în felii subțiri de șuncă și o cremă de fasole dulce-picantă.

Ingrediente

  • 20 creveți mari, black tiger
  • 20 felii subțiri de șuncă
  • 800 g fasole albă, prefiartă
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 1 căpățână usturoi
  • rozmarin
  • pătrunjel
  • boia de ardei dulce

Mod de preparare

Se curăță creveții și se înfășoară în feliile de șuncă.

Se presară boia dulce peste rulourile formate și se trag ușor la tigaie, apoi așază într-o tavă, pe câte o crenguță de rozmarin și se dau la cuptorul preîncălzit, la 180 de grade, pentru 10 minute.

Se pregătește crema de fasole.

Se pune într-un vas ulei la încins și se rășuie 4 căței de usturoi, apoi se adaugă fasolea scursă, sare, piper și se amestecă 10 minute pe foc.

Se trece apoi prin blender, adăugând condimente și usturoi, apoi se trece prin sită și se transformă într-o pastă fină.

Se așază crema de fasole pe farfurie, apoi creveții și se decorează cu rozmarin, ulei, boia și pătrunjel verde.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti