Antena Căutare

Cum facem cea mai bună ciorbă săsească cu hrean. Secretele unui preparat delicios pe care îl vei pregăti cu drag!

a1.ro îţi prezintă reţeta celei mai gustoase ciorbe săseşti cu hrean, una păstrată din generaţie în generaţie în familiile tradiţionale din Mărginimea Sibiului.

a1.ro îţi prezintă reţeta celei mai gustoase ciorbe săseşti cu hrean, una păstrată din generaţie în generaţie în familiile tradiţionale din Mărginimea Sibiului.

Aveţi nevoie de:

un morcov,

o ceapă,

6 cartofi mijlocii,

2 linguri mari de hrean ras,

2 linguri de oţet, cimbru şi sare.

Mod de preparare:

Se fierbe apa şi apoi se pune morcovul, ras pe răzătoarea mică, şi ceapa tăiată în cubuleţe. Se fierb timp de 15 minute şi apoi se adaugă cartofii tăiaţi în cubuleţe. Se mai fierb 15 minute. Apoi se adaugă sare după gust şi hreanul ras, cimbrul şi oţetul. Ciorba se serveşte cu ardei iute.

Nelipsită din meniurile restaurantelor cu specific săsesc, supa de cartofi cu tarhon este uşor de preparat şi are o savoare deosebită.

Sursă foto: Ţăranca Urbană

Paste delicioase cu doar trei ingrediente! Sunt gata în zece minute și arată superb în farfurie!... Ce mai gătim bun? Un carpaccio italienesc, delicios și gata imediat! Ai nevoie de doar câteva ingrediente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x