Antena Căutare

Papanași în doi pași, cel mai iubit desert tradițional

Dacă nu v-ați încumetat să preparați până acum papanași acasă, este timpul să o faceți pentru ca se prepară extrem de ușor. Iar rețeta, sigur este pe placul tuturor.

Ingrediente

  • 400 gr brânză proaspătă de vaci
  • 100 gr brânză telemea sărată
  • 3 ouă
  • 3 linguri cu varf, zahăr
  • 3 plicuri zahăr vanilat
  • 3 linguri cu varf, pesmet
  • coaja rasă și zeama de la o lămâie
  • 1 linguriță rasă cu bicarbonat de sodiu
  • 350 gr făină
  • ulei pentru prăjit
  • Pentru servit:
  • smântână
  • dulceață

Mod de preparare

Dacă nu v-ați încumetat să preparați până acum papanași acasă, este timpul să o faceți pentru ca se prepară extrem de ușor.

Iar rețeta, sigur este pe placul tuturor.

Amestecați brânzeturile cu zahărul, zahărul vanilat, coaja rasă de lămâie și ouăle, adăugați bicarbonatul stins în zeama de la lămâie, apoi încorporați făina și pesmetul.

Omogenizați și lăsați aluatul să se odihnească 10 minute, apoi modelați papanașii și prăjiți-i în ulei încins.

Serviți-i calzi cu smântână și dulceața preferată.

Frittata și n-o să mai vrei altceva! Preparatul cu care îi vei cuceri pe toți instant!... Înnebunit după pateurile cu brânză? Iată rețeta pentru cele mai gustoase păcătoșenii cu brânză!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x