Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Pe viscol și pe ninsoare, am desertul în cămară! Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți dezvăluie secretul GOGOȘILOR

 

Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de sezon, una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți „degustătorii” vor mai vrea o porție de  GOGOȘI.

Ingrediente:

500 grame făină (depinde de puterea ei de absorbţie, a mea nu a fost o făină foarte bună)
120 grame zahăr
100 ml lapte (plus ceva caimac)
40 grame unt 
3 ouă
30 grame drojdie
sare, zahăr vanilat
coajă de portocală
ulei pentru prăjit

Se pune drojdia la dospit împreună cu puțin lapte, vârând-o în mijlocul făinii. Secretul pentru niște gogoși dulci și pufoase stă într-un ingredient ținut secret: zahărul tos. Așadar, pe lângă lapte, alături de drojdie, adaugă o lingură de zahăr tos la dospire.

Frământați bine aluatul cu mâinile curate, apoi puneți coca într-un castron timp de 30 de minute. Apoi treaba devine foarte simplă: alegeți un pahar din bucătărie și faceți formele gogoșilor.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe