Antena Căutare

Roșii umplute, o rețetă simplă, delicioasă și... care nu vă va goli buzunarele. Vrei să îți impresionezi musafirii și să le arăți că ești o bună gospodină?

Vara ne pune la dispoziție o varietate fructe și legume, iar deseori nu mai știm cu ce delicii să ne surprindem invitații și oamenii dragi. a1.ro vă arată cum se pregătesc roșiile umplute, o rețetă simplă, delicioasă și...foarte ieftină.

Vara ne pune la dispoziție o varietate fructe și legume, iar deseori nu mai știm cu ce delicii să ne surprindem invitații și oamenii dragi. a1.ro vă arată cum se pregătesc roșiile umplute, o rețetă simplă, delicioasă și...foarte ieftină.

Ingrediente:

-1 kg roșii

-500 g carne tocată

-100 g ceapă

-100 g cașcaval

-1 legătură mică de pătrunjel

-sare

-piper

-ulei

Mod de preparare:

1. Se curăță ceapa și se taie mărunt. Se prăjește în ulei, aproximativ 5 minute, până devine transparentă.

2. Se adaugă carnea tocată și se amestecă. Se ține la foc 10 minute, amestecând periodic.

3. Se taie partea de sus a roșiilor, sub forma unui capac și se scoate miezul cu ajutorul unei lingurițe.

4. Se toacă mărunt pătrunjelul, iar cașcavalul se trece printr-o răzătoare mică.

5. Peste carne se adaugă verdeața și câteva linguri de miez de roșii. Se asezonează cu sare și piper și se amestecă. Se prăjește totul încă 5-10 minute, până când este gata carnea.

6. Se umplu roșiile și se asează într-o formă de copt. La final, fiercare roșie se acoperă cu cașcaval. Se dau la cuptorul încălzit la 150 de grade pentru 15-20 de minute.

Poftă bună!

Sursă foto: ea.md

Ce mai gătim bun? Un carpaccio italienesc, delicios și gata imediat! Ai nevoie de doar câteva ingrediente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x