Antena Căutare

Sanda Marin, regina gopodinelor din România, îți arată cum se face SALATA DE VINETE! Greșeala pe care o fac și bucătăresele experimentate

Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetădeosebită , una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți prietenii voștri vor mai vrea o porție de SALATĂ DE VINETE!

Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetădeosebită , una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți prietenii voștri vor mai vrea o porție de SALATĂ DE VINETE!

INGREDIENTE

8 vinete medii

2 cepe mici galbene sau roşii

160 ml ulei, preferabil de floarea soarelui

frunze de pătrunjel pentru décor

roşii – de folosit la decorarea salatei

sare, piper negru

MOD DE PREPARARE

Vinetele se spală şi se şterg de apă cu un prosop din bumbac. Se pun apoi la copt. Pentru copt puteţi să folosiţi fie o tablă subţire de fier pusă direct pe ochiul de la aragaz, fie la cuptor. La cuptor se pun într-o tavă şi se coc în aproximativ 1 oră şi 25 minute, la o temperatura de 150 grade. După primele 30-35 minute, se deschide cuptorul şi se întorc pe cealaltă parte.

ATENŢIE : Să nu uitaţi să le înţepaţi cu o furculiţă înainte de a le pune la cuptor.

În caz contrar veţi avea de spălat cuptorul. E o greșeală pe care o fac toate gopodinele, să omită acest detaliu!


Sursă: Sanda Marin, Carte de bucate, Ediția revizuită

Photo Credits: easyturkishrecipes.com

Chef Florin Dumitrescu își înfruntă fobiile la „Chefi la cuțite”: „Nu de puține ori am fost atât de șocat încât am fugit... Toate GOSPODINELE fac GREŞEALA ASTA! Cum trebuie PREPARATĂ, de fapt, fasolea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x