Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Tigaie picantă cu carne și legume, un deliciu de renume! Regis Stone te învață cum să gătești sănătos și gustos!

 

Gătitul poate deveni o adevărată plăcere dacă ai la îndemână cele mai proaspete ingrediente și ustensile de calitate! Noi îți arătăm că poți pregăti rapid și ușor o super tigaie picantă cu carne și legume, cu care să îți surprinzi familia și apropiații! 

Când vremea de toamnă a început să fie tot mai rece, ce merge mai bine decât o mâncare gustoasă cu sos? Cu ajutorul tigăii Regis Stone Pan 28 CM poți pregăti repede ceva simplu și gustos pentru cei dragi. 

Pentru a pregăti rețeta de tigaie picantă cu carne și legume ai nevoie de:

  • 500 g muschi de porc
  • 500 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 5-6 ardei (roșii sau combinați cu galbeni și verzi)
  • 300 g ciuperci
  • 300 g roșii
  • 2 ardei iuți
  • 250 ml vin alb, demisec
  • 200 ml ulei
  • 250 ml sos cili
  • 250 ml sos tomat
  • sare și piper după gust
  • oțet balsamic

Cum se preparată rețeta de tigaie picantă cu carne și legume:

Carnea se taie în cuburi și se pune la prăjit în ulei încins. Legumele se curăță și se toacă în cuburi. Ceapa și ciupercile se adaugă peste carne, când aceasta s-a rumenit.

Se amestecă de câteva ori, iar când ceapa și ciupercile sunt pătrunse, se stinge totul cu vin. Se adaugă ardeii, apoi sosurile și se lasă să mai fiarbă 10-15 minute, amestecând ingredientele.

Se asezonează gustul preparatului cu sare și piper. Se așază preparatul pe farfurii și se decorează cu câțiva stropi de oțet balsamic, pe margini.

Noi am ales să folosim o tigaie Regis Stone Pan 28 CM, care ne-a dat posibilitatea să rumenim bine bucățile de carne și de legume fără ca acestea să se lipească sau să își piardă din arome!

Motivul? Tigăile Regis Stone au înveliș specialantiaderent, ce conferă efectul de piatră încinsă. În plus, vei observa că produsele oferă o calitată superioară față de cele ceramice, fiindcă sunt mult mai rezistente la zgârieturi și mai durabile. 

Poți folosi tigaia Regis Stone Pan 28 CM pentru a pregăti nu doar fripturi delicioase, ci și mâncăruri cu sosuri de orice fel, mixuri de legume și chiar pește! Nu e nevoie să folosești ulei, fiindcă legumele și carnea nu se lipesc deloc! Și cu siguranță nu vei face mult fum, iar alimentele își vor păstra proprietățile nutritive.

Uită de vechile tigăi și dotează-ți urgent bucătăria cu un produs oferit de Aloshop! O să ne mulțumești mai târziu!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe