Antena Căutare

Alexandra are 16 ani și de patru ani gătește într-un restaurant! Emoțiile au fost mari când i-a confruntat pe chefi! „N-am văzut de când m-a făcut mama așa ceva. O mămăligă înflorată”

Bucătăria nu are vârstă și asta o demonstrează chiar Dumescu Elena Alexandra, care a venit să concureze la „Chefi la cuțite” deși are doar...16 ani!

Bucătăria nu are vârstă și asta o demonstrează chiar Dumescu Elena Alexandra, care a venit să concureze la „Chefi la cuțite” deși are doar...16 ani!

Venită din Lugoj, tânăra spune că visul său este acela de a deveni bucătar. Și speră din toată inima că rețeta ei de ciulama cu mămăligă la cuptor o să facă senzație.

„Sunt conștientă că am doar 16 ani și nu sunt un bucătar adevărat. Mai am multe de învățat și de asta m-am înscris la emisiune”

Criza de timp a făcut-o să se grăbească și să improvizeze pe parcurs, pentru a reuși să termine la timp rețeta.

„Mamă, asta e ciulama mă! E ditamai ciulamaua”, au zis chefii degustând.

„N-am văzut de când m-a făcut mama așa ceva. O mămăligă înflorată”, a zis Scărlătescu uimit.

Ajunsă în fața chefilor, concurenta și-a spus povestea:

„Ai mei și-au deschis un restaurant și la 12 ani am început să gătesc acolo. Chiar și acum mai gătesc. Tata se ocupă de gogoși”

Chefii au apreciat-o pentru ambiția și pentru dăruirea pe care o are puștoaica la cei 16 ani ai săi. Și pentru asta a primit votul să meargă mai departe!

Petrou e cel care l-a făcut pe Dumitrescu să se plimbe prin platou, din cauza unui ingredient surpriză! „Grecule, ce fac... „Ai extras radical din mămăligă?” Concurenții trec prin focurile iadului la „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că știu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x