Antena Căutare

Audiențe spectaculoase, aseară, la „Chefi la cuțite”! Echipa verde a mai pierdut un concurent: Numele semifinaliștilor sezonului 4 au fost dezvăluite

Seara de marți, 21 noiembrie, a fost pentru concurenții ,,Chefi la cuțite” una extrem de dificilă: bucătarii celor trei echipe au trecut prin ultima confruntare pe echipe, iar cei care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor au mai avut de înfruntat și o probă a duelului ce le-a pus la încercare imaginația și rapiditatea.

Seara de marți, 21 noiembrie, a fost pentru concurenții ,,Chefi la cuțite” una extrem de dificilă: bucătarii celor trei echipe au trecut prin ultima confruntare pe echipe, iar cei care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor au mai avut de înfruntat și o probă a duelului ce le-a pus la încercare imaginația și rapiditatea.

Cu ultimul battle al sezonului 4, ,,Chefi la cuțite” a fost din nou lider absolut de audiență, astfel că aproape 2 milioane și jumătate de români au urmărit competiția de la Antena 1 în minutul de aur de la 21.18. Cei trei chefi nu au avut rival marți seară și au spulberat competiția cu cifre spectaculoase. Emisiunea a fost lider de audiență pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 11.9 puncte de rating și 32.2 procente din cota de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV a obținut doar 9.4 puncte de rating și 25.3 procente din cota de piață. Și la orașe, cel mai iubit show culinar a rulat pe micile ecrane și i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură obținând o medie de 9,5 puncte de rating și 20,8 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea, cu o medie de 8,7 puncte de rating și 19,1 % cota de piață.

Ediția de aseară ,,Chefi la cuțite” a stabilit ordinea la bancurile de lucru pentru semifinala concursului culinar. Seara a început cu ultima confruntare pe echipe, în care bucătarii celor trei chefi au luptat cot la cot pentru a pune pe masa jurizării cele mai speciale preparate. De data aceasta, trupele au pornit de la nivel egal, întrucât tema serii a impus un singur ingredient: creier. Tehnica, plating-ul și combinația de gusturi a fost lăsată la alegerea fiecăruia, iar pentru prima oară concurenții cu tunici mov, portocalii, sau verzi au început proba de la același nivel. La masa jurizării au stat călușarii din Șopârlița, ce au decis să acorde cele mai multe voturi de încredere ,,portocalei mecanice”. Chef Dumitrescu a marcat o adevărată performanță sezonul acesta, după ce a reușit să treacă neatins în patru probe ale confruntărilor pe echipe în doar trei oameni. La bancurile de lucru alăturate, chef Bontea și Scărlătescu și-au pus încrederea că cei pe care îi vor trimite mai departe în luptă nu se vor pierde și vor scoate așii din mânecă.

Proba individuală i-a pus la grea încercare pe cei rămași în cursă. După cunoscuta tragere la sorți, fiecare a fost nevoit să pregătească un soufflé, ce a avut la bază unul dintre ingredientele impuse de bilet. Banane, conopidă, ciocolată, dovlecel, mere, paste, broccoli, sau pere au fost vedetă în farfuriile finale, jurizate mai exigent ca niciodată de cei trei chefi. Deloc impresionați de prestația bucătarilor, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu nu au acordat aseară nicio notă maximă, afirmând că majoritatea au obținut printre cele mai mici punctaje. ,,Am fi putut să o numim proba pandișpanului răzvrătit!”, afirma conducătorul echipei verzi complet dezamăgit. La final de seară, după ce o parte din concurenți au trecut prin emoțiile unei posibile eliminări, tot chef Bontea a rămas față în față cu trei bucătari din echipa sa, ce așteptau verdictul. Monica Bartisch a fost la un singur pas de a ajunge în semifinală, însă preparatul său nu a primit votul de încredere, iar drumul ei s-a încheiat în cea de-a opta etapă a emisiunii culinare. Echipa verde continuă competiția în majoritate numerică, având patru bucătari, dar chef Bontea s-a declarat nemulțumit de cum s-au prezentat aseară: ,,Nu vă înțeleg..am fost foarte aproape să ajungem toți cinci în semifinală!”, au fost cuvintele sale la finalul serii.

Săptămâna viitoare, luni și marți, telespectatorii vor fi martorii unui spectacol incredibil, în care fiecare dintre posibilii candidați la marele titlu se va asigura că pune la bătaie tot ce are mai bun pentru a câștiga. Semifinala și finala sezonului 4 ,,Chefi la cuțite” vor fi difuzate pe Antena 1, de la ora 20:00, iar meniul edițiilor speciale va include multă tensiune, nervi care dau în clocot, dar și preparate demne de cinci stele.

Numele semifinaliștilor sezonului 4 ,,Chefi la cuțite”:

  • Chef Scărlătescu, echipa mov: Mihai Ionescu, Florian Lazăr, Bad Angie Dumitrescu
  • Chef Bontea, echipa verde: Samir Fareș, Andrei Olteanu, Ionuț Chirițoiu, Cosmin Ailincăi
  • Chef Dumitrescu, echipa portocalie: Irina Stratulat, Mihai Necula, Silvian Hârâială

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 21 noiembrie 2017

Un alt concurent pleacă acasă! Aceștia sunt bucătarii care merg în semifinala „Chefi la cuțite”!... Preparate dulci și rețete afrodisiace în farfuriile ultimelor confruntări pe echipe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x