Antena Căutare

Băi Scărlătescu, ești pistol cu apă?! Chefii au dat în mintea copiilor: ”Nu ne-am descurcat cu jucăriile de patru ani și ne-ați adus de astea?”

Jurizarea pe nevăzute a adus o ediție plină de gust și de suspans la ”Chefi la cuțite”. Cei trei jurați au fost gata să ofere cuțitele celor care reușesc să le încânte papilele gustative. 

Jurizarea pe nevăzute a adus o ediție plină de gust și de suspans la ”Chefi la cuțite”. Cei trei jurați au fost gata să ofere cuțitele celor care reușesc să le încânte papilele gustative.

Însă chefii n-au fost ”degustarea” pe lista lucrurilor de făcut pe platourile de filmare ale emisiunii. În pauze, cei trei par să se dezlănțuie și se distrează copios, folosind jucării pentru cei mici.

În mână le-a picat câteva pistoale cu apă, numai bune pentru a se alerga unul pe celălalt, iar victimă le-a căzut, desigur, unul dintre cameramani. Ginaaaa, unde ești să-i potolești???

Râzi cu lacrimi! Doamna Lenuţa, la cuțite cu Chef Sorin Bontea: "Este negresă, poftim. Vă simțiți mai bine?"... „Chefi la cuțite” a fost din nou lider de piață cu cea de-a treia ediție a jurizărilor pe nevăzute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x