Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu și-a supărat fanii cu ultima apariție și un adevărat scandal a pornit! „Ai o privire de om pierdut în viață...”

Recent, chef Cătălin Scărlătescu a reușit să își pună fanii pe jar după ce a postat pe Facebook o fotografie ce a născut numeroase semne de întrebare. 

Recent, chef Cătălin Scărlătescu a reușit să își pună fanii pe jar după ce a postat pe Facebook o fotografie ce a născut numeroase semne de întrebare.

Acesta apare stând liniștit pe un fotoliu și privind în gol, totul în timp ce Gina Pistol zâmbește veselă la cameră.

Și pe cât e colega sa de veselă, pe atât e Scărlătescu de serios!

Mulți au spus că poate simpaticul chef e obosit sau poate că pur și simplu regimul de slăbit l-a istovit prea mult.

„De când ai slăbit ai o privire de om pierdut în viață, nu îmi place, am făcut o poză cu tine la Mamaia și tot așa erai!”, au scris unii dintre susținătorii juratului de la „Chefi la cuțite”!

Și uite așa au pornit discuții în contradictoriu între fani, căci unii au sărit să critice, alții să îi ia apărarea lui Scărlătescu.

Citește și:

A slăbit 30 de kilograme renunţând la un singur aliment! Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum a topit kilogramele în plus

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x