Antena Căutare

Chef Gianny, câștigătorul "Chefi la cuțite", despre relația cu soția sa: "Ne-am văzut de câteva ori și apoi a început dezmățul"

Chef Gianny Bănuță, câștigătorul "Chefi la cuțite", povestește cum a întâlnit-o pe soția sa. Bucătarul se deconectează de toate greutățile de la serviciu când ajunge în brațele soției.

Chef Gianny Bănuță, câștigătorul "Chefi la cuțite", povestește cum a întâlnit-o pe soția sa. Bucătarul se deconectează de toate greutățile de la serviciu când ajunge în brațele soției. Îi leagă o poveste de dragoste pe cât de puternică, pe atât de plină de adrenalină.

"Ne-am văzut de câteva ori și apoi a început dezmățul", a povestit Gianny la „Răi da` buni” de la Antena Stars, unde a gătit alături de frumoasa lui soție.

CITEȘTE ȘI: Gianny Bănuță, câștigătorul trofeului Chefi la Cuţite, un exemplu pentru cei care nu mai văd nicio scăpare, când se află la greu: ”Mămăița mea m-a salvat!”

Pentru Iulian Bănuţă, zis Gianny, nu premiul a fost cel mai important, ci drumul lui până acolo. Asta pentru că are o poveste impresionantă, una în care dragostea ocupă un loc special. Cum era și previzibil, soția lui nu l-a cucerit cu mâncare, căci la gătit expertul era și este el, Gianny.

Soția lui l-a apreciat de la început, mai ales pentru felul lui de a fi „natural” și extrem de sincer. În plus, este și ea foarte bună la gătit, mai ales atunci când face ciorbă de pui sau de miel și un piure.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi de la Gianny Bănuță, câștigătorul marelui premiu Chefi la cuțite, pentru copii părăsiți de părinți: "O să fie foarte greu, dar o să reușesc"

Apa în care ai fiert pastele e mai utilă decât îți poți imagina! Sigur o să începi s-o folosești și tu... Giany Bănuță, câștigătorul "Chefi la cuțite", și soția lui, întrecere în bucătărie, în platoul Răi da' buni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x