Antena Căutare

Chef Sorin Bontea s-a întâlnit cu celebrul Armand Assante! Admiratoarele au oftat când au văzut imaginea

Chef Sorin Bontea este pasionat de bucătărie și asta se vede în fiecare preparat pe care îl pregătește. Totuși, se pare că juratul mai are un hobby!

Chef Sorin Bontea este pasionat de bucătărie și asta se vede în fiecare preparat pe care îl pregătește. Totuși, se pare că juratul mai are un hobby!

Recent, acesta a fost la „Festivalul International de Film Transilvania” (TIFF), unde a avut șansa de-a se întâlni cu celebrul actor american Armand Assante!

Și pentru ca totul să fie ca la carte, cei doi au făcut și o poză împreună! Assante arată impecabil la vârsta de 67 de ani.

„Cu Armand Assante :) Salutari de la TIFF!”, acesta a fost mesajul ce a însoțit fotografia celor doi. Așa cum era de așteptat, poza a făcut senzație și fanii au fost mai mult decât surprinși de o asemenea surpriză. Au ieșit chiar scântei și a fost bun motiv de a rememora numeroasele filme în care Armand Assante a făcut senzație.

Chef Cătălin Scărlătescu, dat de gol ce una dintre cele mai importante femei din viaţa sa: "NU le cucereşte cu mâncarea"

„Eram îndrăgostită de el în trecut”, au comentat imediat fanele.

„Ce norocos e chef Sorin!!!😊 De fapt cred că sunt doi oameni minunați!”

Gina Pistol, apariție periculos de sexy la mare! Blondina i-a lăsat pe toți mască atunci când a aruncat hainele!... Gina Pistol se relaxează în vacanţă în Grecia! Un admirator: „Vezi să nu te răpească grecii!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x