Chefi la cutite

Luni, Marți | 20:30 | Antena 1

„Chefi la cuțite” a fost lider de audiență în penultima seara a degustărilor pe nevăzute

Seară cu umor și farfurii spectaculoase luni la „Chefi la cuțite”. Jurații au fost mai în forma ca oricând și au făcut schimb de glume, ironii și idei despre bucătărie.

Emisiunea a fost lider de audiență în intervalul său de difuzare, 20.29-23.01, cu o audiență medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8,8 puncte de rating și 21,5 % cota de piață, urmată de Pro Tv cu o medie de 7,7 puncte de rating și 18,9 procente din cota de piață. În minutul de maximă audiență de la 22.56, emisiunea obținea pe publicul comercial un vârf de 12,4 puncte de rating și 33,6 % cota de piață, în vreme ce tot atunci Pro Tv avea 4,7 puncte de rating și 12,7 % cota de piață.

Seara a fost plină de surprize la „Chefi la cuțite”, atât în ceea ce privește farfuriile, cât și invitații. Chef Dumitrescu a degustat din mâncarea gătită chiar de soția lui, fără să știe acest lucru. Pentru că aniversau trei ani de când a cerut-o în căsătorie, Cristina s-a gândit să îi facă o surpriză lui Florin, cu ajutorul echipei. Așa se face că în fața juraților au ajuns trei farfurii cu o tocăniță cu cârnați de casă care a primit votul de încredere al tuturor. Florin nu și-a dat seama nicio secundă că mâncarea este gătită de soția lui, însă i-a plăcut atât de mult încât a mâncat și din farfuriile colegilor lui de jurizare.

Surpriza a fost una de proporții atunci când Cristina a pășit în platou, iar chef Bontea și chef Scărlătescu nu au stat pe gânduri și au făcut glume pe seama lui Florin: „Dacă nu mâncai tot, dormeai pe preș la noapte!”, i-au spus ei. Florin a fost extrem de bucuros de această surpriză și a recunoscut că acesta este felul de la mâncare pe care soția lui I l-a gătit prima oară: „Oricum, tu faci cea mai bună tocăniță de cartofi”, i-a spus acesta îmbrățișând-o.

Bucătari profesioniști sau amatori, o mamă și fiica sa, o antrenoare de karate fostă animatoare, preparate exotice din Asia sau mâncăruri sofisticate franțuzești sau italienești, toate și-au găsit locul luni seară la Antena 1. Marți seară la „Chefi la cuțite” cei trei jurați impart ultimele cuțite și se aleg ultimele locuri pentru următoarea etapă a show-ului. Deși obosiți, după zile întregi de jurizare, cei trei chefi nu își pierd umorul. Așa se face că, aflați în fața unui preparat care pare a fi foarte iute, chefii nu se încumetă să guste, dar îl invită pe Cătălin Scărlătescu să o facă, dat fiind faptul că acesta este un fan declarat al mâncării picante. „Băieți, dacă mor, știți unde sunt banii, iar pe mine să mă ardeți și să mă aruncați în Marea Egee”, le spune acesta cu umor celor doi colegi de jurizare. Dacă preparatul se va dovedi a fi atât de iute pe cât se așteptau jurații, cine este autorul farfuriei și, mai ales, ce reacție are chef Scărlătescu atunci când gustă, telespectatorii Antena 1 vor afla marți, de la 20.30, la „Chefi la cuțite”.

facebook whatsapp twitter pinterest
mai multe
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti